Roberto Mancini: “Trenutno sam pod velikim pritiskom”

Roberto Mancini: “Trenutno sam pod velikim pritiskom”

Trener Intera nije donio vidljivi pomak u igri i rezultatima nakon svog dolaska u Inter.

Roberto Mancini/Getty Images

Roberto Mancini četiri i pol mjeseca nakon svog dolaska u Inter nije napravio posebne rezultate u prvenstvu, a momčad je nedavno ispala iz Europske lige od Wolfsburga. Trener Matea Kovačića i Marcela Brozovića krenuo je u građenje momčadi koja bi kroz koju godinu trebala napraviti ponovni iskorak u talijanskom nogometu.

“Inter je bolji, ali nemamo još rezultat. Trenutno sam pod velikim pritiskom.  Sada je jednostavno sve protiv nas. Imali smo lošijih utakmica, no bili smo konkurentni svim protivnicima. Moramo pokušati završiti sezonu na što bolji način kako bi izgradili temelje za sljedeću sezonu. Ljudi imaju naviku sve gledati negativno, no  moramo sada nedaće ostaviti iza nas i okrenuti se dugoročnim ciljevima.”

Iako je u svoje redove doveo Shaqirija, Podolskog i Brozovića, Mancinijev Inter se trenutno nalazi na 10. mjestu Serie A sa 37 bodova. U trenerskoj karijeri Mancini je dva puta vodio Inter, te po jednom Fiorentinu, Lazio, Manchester City i Galatasaray. Ostvario je zavidnu igračku karijeru u Sampdoriji, Bologni, Laziju te Leicesteru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.