Roko Leni Ukić: Još mi je čudno da ću nakon deset godina ove sezone igrati doma

Roko Leni Ukić: Još mi je čudno da ću nakon deset godina ove sezone igrati doma

- Neće biti vremena za puno traženja i upoznavanja pa je dobro da se svi tu manje više znamo a vjerujem da ćemo biti pravi od starta sezone što je važno, ponajprije u Euroligi, kaže Ukić

Roko-Leni Ukić/Getty Images

Roko Leni Ukić i službeno je novi igrač Cedevite, potvrdio je zagrebački klub na službenim stranicama.  Ukić se priključio pripremama reprezentacije s kojom u četvrtak putuje na pripremni turnir u Francusku za skorašnje Svjetsko prvenstvo,  Velika promocija u klubu održat će se 16. kolovoza.

– Vraćam se nakon deset godina! Nemam puno godina, ali to je stvarno dugo razdoblje s obzirom da sam rano krenuo u inozemstvo. I meni je još čudno da ću novu sezonu igrati doma, ali jako sam sretan zbog toga. Imam dobar osjećaj, puno motiva i jedva čekam da sve to skupa počne, rekao je Roko Leni Ukić za službenu stranicu Cedevite.

– Vjerujem da je klub na dobrom putu, spreman svake sezone napraviti novi iskorak. To su mnogi prepoznali, na kraju krajeva i ja pa mi je taj projekt bio jako interesantan a zbog toga smo se uspjeli i dogovoriti. Nadam se da ću i ja svojim dobrim igrama pomoći klubu da dođe do svih svojih zacrtanih ciljeva i nadam se jednoj pravoj sezoni, kaže Ukić.

–  Ekipa je izuzetno potentna. Neću reći puna mladih igrača već igrača željnih dokazivanja i koji imaju puno prostora za napredak u svojim karijerama. Marko i ja smo tu igrači sa velikim reprezentativnim i internacionalnim iskustvom i sigurno ako oba budemo zdravi i u pravom tonusu, čemu se duboko nadam, da ćemo biti lideri i igrači od kojih će se najviše tražiti. Držim da je to dobar spoj, takva momčad, većinom od hrvatskih igrača, slagana s glavom i repom, s jednom vizijom. Nije zanemarivo i da je tu trener od lani, dosta igrača je ostalo pa su uigrani uz dobar rezultat i prošle sezone. Neće biti vremena za puno traženja i upoznavanja pa je dobro da se svi tu manje više znamo a vjerujem da ćemo biti pravi od starta sezone što je važno, ponajprije u Euroligi. Kažem, imam jako dobar osjećaj za novu sezonu, zaključio je Roko Leni Ukić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.