Ronaldo: Neymar je poput mene, izdržat će pritisak i biti najbolji igrač Svjetskog prvenstva

Ronaldo: Neymar je poput mene, izdržat će pritisak i biti najbolji igrač Svjetskog prvenstva

'Više puta je dokazao da se najbolje snalazi u najtežim situacijama. Neymar će obilježiti Mundijal, a Brazil će biti svjetski prvak', prognozira legendarni Ronaldo

Foto: Getty Images

Tijekom pripremnih utakmica za Svjetsko prvenstvo, brazilski navijači nisu pokazali previše strpljenja prema prvoj zvijezdi reprezentacije Neymaru.

Napadač Barcelone u utakmicama protiv Paname i Srbije morao se suočiti čak i sa zvižducima, nakon čega je javno zamolio fanove da pokažu više podrške za reprezentaciju i ne stvaraju im dodatan pritisak.

U predvečerje utakmice s Hrvatskom, Neymaru je podršku izrazio Ronaldo, dvostruki svjetski prvak s Brazilom, osvajač dvije Zlatne lopte i strijelac 62 gola za reprezentaciju. El Fenómeno smatra da će Neymar zablistati na predstojećem turniru.

– Podsjeća me na mene kada sam kao mladić igrao na SP-u 1998. u Francuskoj. Bio sam i na SP-u 1994., ali tada nisam igrao. On je čudesan igrač i vrlo je smiren. Zbog toga sam siguran da će izdržati pritisak – kaže Ronaldo.

Otišao je korak dalje i prognozirao da će 22-godišnji golgeter iz São Paula biti prvo ime SP-a.

– Više puta je dokazao da se u najzahtjevnijim situacijama najbolje snalazi. Zbog toga se nadam da će Neymar biti najbolji igrač Svjetskog prvenstva, a Brazil će postati prvak – zaključio je Ronaldo.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.