Ronaldo nije potpisao ugovor već 14 mjeseci, odlazi li Portugalac iz Reala?

Ronaldo nije potpisao ugovor već 14 mjeseci, odlazi li Portugalac iz Reala?

Ronaldo nije zadovoljan plaćom koju mu daje madridski klub.

Foto: Deadspin.com

Jučer je započeo zimski prijelazni rok i istog trena započele su spekulacije i španjolskih i engleskih medija da Cristiano Ronaldo želi napustiti madridski Real za mizernih sto milijuna eura.

Naime, Portugalčev problem je taj što i dalje nije produljio ugovor s Realom. Zadnji ugovor kojeg je Ronaldo potpisao bio je 06. studenoga 2016. godine, kojim ga se za Real veže do 2021. godine.

No, problem je i plaća. Naime, prema njemu Ronaldo zarađuje 24 milijuna eura neto po sezoni, dok njegovi najveći rivali, Lionel Messi i Neymar Junior zarađuju oko 40 milijuna eura godišnje.

“Volio bih završiti svoju karijeru u Realu, no to više ne ovisi o meni. To je odluka kluba, a na spekulacije oko transfera ne odgovaram, jer odgovaram na terenu“, pomalo arogantno je izjavio Ronaldo i time zagolicao maštu svim engleskim medijima, koji ga već vide natrag na Otoku.

“Volio bih da se ta zavrzlama oko potpisa novog ugovora obavi što prije jer je za nas ključno da Cristiano ostane u Madridu do kraja karijere“, kratko je izjavio i Zinedine Zidane.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.