HRVATSKI RAGBIJAŠI SPREMNI ZA DRUGU FAZU EUROPSKOG PRVENSTVA

HRVATSKI RAGBIJAŠI SPREMNI ZA DRUGU FAZU EUROPSKOG PRVENSTVA

(foto: HRS)

U vikendu pred nama u Rumunjskoj će se odigrati druga faza Rugby Europe Trophy Europskog prvenstva, a naša reprezentacija, sada pojačana nekolicinom igrača oporavljenih od ozljeda, nalazi se u skupini A, sa reprezentacijama Cipra, Češke i Švedske.

Hrvatska je prije dva tjedna, u prvoj fazi natjecanja, oslabljena brojnim ozljedama hrabro došla do sedmog mjesta, što je izvrstan uspjeh s obzirom da su naši reprezentativci nakon prošlogodišnjeg osvajanja svoje divizije, ove godine u grupi iznad, sa puno jačim reprezentacijama, a ovog vikenda u glavnom gradu Rumunjske cilj je ponovno biti među prvih osam te osigurati ostanak u istoj jakosnoj skupini.

Hrvatska ragbijaška reprezentacija natjecanje će otvoriti u subotu od 10:22 h protiv Cipra, nakon čega slijedi Švedska u 12:45 te Češka u 15:52, a nakon grupne faze, nedjelja donosi razigravanja za pozicije te finalne susrete, uz live stream svih utakmica na linku . Uz našu skupinu, u grupi B još se nalaze Danska, Izrael, Latvija i Rumunjska, a u grupi C Luksemburg, Litva, Moldavija i Ukrajina.

Reprezentativci na put kreću sutra, a u Bukureštu će igrati u sljedećem sastavu: Antonio Ivanković, Nik Jurišić (C), Fran Peršić, Ivan Šuta, Jan Vlašić (MLADOST), Luka Lerotić, Vinko Rudić, Marin Vlajčević (NADA), Antonio Stojanovski (NOVI ZAGREB), Nikola Pavlović, Marko Grčić (SINJ) i Srđan Majkić (WALES).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.