Rukomet: Hrvatska mlađe kadetska reprezentacija u petak i subotu protiv Slovenije

Rukomet: Hrvatska mlađe kadetska reprezentacija u petak i subotu protiv Slovenije

Prvu utakmicu sa Slovenijom hrvatski rukometaši igraju 9. siječanja u 16 sati, dok je drugi susret, koji je zatvorenog tipa, na rasporedu 10. siječnja u 11 sati

Ilustracija/Getty Images

Hrvatski rukometašai rođeni 1998./1999. godine okupili su se u Umagu 3. siječnja da bi odradili šest dana treninga te dvije pripremne utakmice s reprezentacijom Slovenije.

Izbornik Luka Panza u Umag je pozvao 21 igrača, a na popisu su se našli Mateo Radočaj, Tomislav Špruk i Adrian Miličević iz Karlovca, Vladimir Gošić, Leon Strbad, Filip Turčić, Ivan Žigorvić i Daniel Vusić iz PPD Zagreba, Ivan Vekić i Josip Vekić iz ŠR Metkovića, Noa Tubić iz Kozale, Dario Raguž iz Balić Metaličić, Anotnio Vozila i Dino Islamović iz Zameta, Lovro Malec iz Ivanića, Lovre Previšić i Filip Vistorop iz Metkovića 1963, Halil Jaganjac iz Kozale, Josip Šarac iz Izviđača, Ivan Martinović iz Fiversa i Anthony Jurman iz Mladog Rudara.

U Umag zbog ozljede nisu doputovali Leon Strbad i Filip Vistorop, a kao zamjena stigao je Luka Ćupić iz Metkovića 1963, Ivan Bilušić iz PPD Zagreba, Luka Marković iz Balić Metličić.

Stručni stožer čine, uz izbornika Panzu, trener Igor Dokmanović, trener vratara Ivan Pavlaković, kondicijski trener Nikola Golub, fizioterapeutkinja Patricija Šimić i tehniko Stipe Smojver.

Prvu utakmicu sa Slovenijom hrvatski rukometaši igraju 9. siječanja u 16 sati, dok je drugi susret, koji je zatvorenog tipa, na rasporedu 10. siječnja u 11 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.