Rukomet: Hrvatske juniorke pobijedile Argentinu u generalnoj provjeri pred SP

Rukomet: Hrvatske juniorke pobijedile Argentinu u generalnoj provjeri pred SP

Hrvatska - Argentina 29:16. U redovima Hrvatske najbolja je bila Josipa Mamić sa šest pogodaka, dok je vratarka Ivana Kapitanović sakupila 14 obrana

Ćamila Mićijević/Foto Arsen Miletić

Hrvatska ženska juniorska reprezentacija u pripemnoj utakmici za Svjetsko juniorsko prvenstvo pobijedila je Argentinu 29:16 (11:8). Otvaranje je ponudilo izjednačenu utakmicu, Hrvatska je serijom 3:0 pobjegla na 6:3, a prednost od tri gola zadržale su do poluvremena.

Hrvatska je nastavila s dobrom igrom u nastavku, te je prvo pobjegla na plus pet (18:13), pa i plus deset golova prednosti (24:14).

U redovima Hrvatske najbolja je bila Josipa Mamić sa šest pogodaka, dok je vratarka Ivana Kapitanović sakupila 14 obrana.

– Sami smo birali skupinu i zadovoljni smo njome jer nam odgovara i skupina s kojom se križamo. Cilj nam je ostvariti što bolji rezultat kako bi kasnije imali nešto lakšeg protivnika. Ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu u Dugo Selo i podrže nas u što većem broju, ustvrdila je Ćamila Mićijević za službenu stranicu Hrvatskog rukometnog saveza.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.