Rukomet: Hrvatski kadeti okupljaju se u Dugom Selu

Rukomet: Hrvatski kadeti okupljaju se u Dugom Selu

U stručnom stožeru, uz izbornika Hrvoja Horvata, nalaze se i trener Željko Čagalj, trener vratara Ninoslav Pavelić, fizioterapeut Tomica Madjerčić te tehniko Siniša Ostoić

Ilustracija/Getty Images

Hrvatska kadetska reprezentacija, točnije, hrvatski rukometaši 1996. godišta, okupit će se u ponedjeljak 27. listopada u Dugom Selu u Kleti Bunčić da bi stručni stožer provjerio spremnost svojih igrača koji će na okupu biti do 31. listopada.

Izbornik Hrvoje Horvat na kontrolno okupljanje pozvao je Ariana Jovića, Marina Šošića, Jakova Vrdoljaka, Domagoja Potnara, Marka Šehića, Roberta Tokića, Brunu Vilija Zobeca, Ivana Ivkovića i Petra Medića iz PPD Zagreba, Matiju Špikića i Marina Šipića iz GRK Varaždina 1930, Davida Mandića iz Izviđača, Marina Jelinića i Marina Marića iz Metkovića 1963, Andreja Obranovića i Domagoja Smojvera iz Karlovca, Luku Pandžu iz Medveščaka, Antu Babića i Bornu Mancija iz Osijeka, Marka Čorića iz Marine Kaštele te Dorjana Markušića, Josipa Matezovića, Marka Jurakića i Tomislava Severeca iz Dugog Sela.

Na popisu pričuvnih igrača našli su se Matej Milas iz Marine Kaštele, Filip Perić iz Poreča, Mate Perić iz Zadra te Tomislav Stojanović iz Spačve.

U stručnom stožeru, uz izbornika Horvata, nalaze se i trener Željko Čagalj, trener vratara Ninoslav Pavelić, fizioterapeut Tomica Madjerčić te tehniko Siniša Ostoić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.