Rukomet: Vučići pozivaju na sedmi ZG-VG Kup 2017.

Rukomet: Vučići pozivaju na sedmi ZG-VG Kup 2017.

Turnir će biti održan 16. i 17. prosinca u Zagrebu, odnosno Velikoj Gorici.

Rukometna škola Vučići i Rukometna škola VG Vučići 2014 u zajedničkoj suradnji s MRK Sesvete i Zagrebačkim rukometnim savezom, koordinaciji sa klubovima-partnerima RK PPD Zagreb i ŽRK Dubrava, te uz pokroviteljstvo Zagrebačke županije, Grada Zagreba i Grada Velike Gorice i ove godine organiziraju u predblagdanske dane u Zagrebu i Velikoj Gorici, veliki međunarodni turnir u mini rukometu za dječake i djevojčice.

Spomenuti turnir je postao zaštitni znak mini rukometa u široj regiji. Ove godine se očekuje rekordan broj domaćih i inozemnih ekipa jer su prijavljene ekipe iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore, Austrije, Italije i Slovačke, a održat će se u Zagrebu u subotu, 16.12.2017., te u Velikoj Gorici u nedjelju, 17.12.2017.

Turnir se ove godine održava u šest kategorija – dječaci i djevojčice rođeni 2007., 2008. i 2009. i mlađi tj., oko 1.500 djece će pokazati svoje znanje u rukometnoj vještini baratanja loptom. Na sam turnir redovno dolaze brojni poznati ljudi iz sportskog i društvenog života, kao i veleposlanici država sudionika turnira, a ideja organizatora je da u predblagdanske dane izmami osmijeh na lica djece.

Želja je da se svima u ovo vrijeme nagradi trud tijekom cijele godine, pa zato svako dijete – sudionik turnira dobija za uspomenu prigodnu medalju za nastup na turniru, najbolji pojedinac svake ekipe dobija prigodnu majicu, a najbolje ekipe i pojedince turnira se dodatno nagrađuje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.