Rukometna fešta na Zametu

Rukometna fešta na Zametu

U subotu u Centru Zamet nas očekuju nastupi mlađih kategorija RK Zamet, seniora, ali i brojnih veterana i bivših reprezentativaca.

Brojni bivši igrači, treneri i sportski djelatnici koji su dali svoj doprinos u razvoju RK Zamet ponovo će se sresti na jednom mjestu. Brojne generacije tako će zajedno proslaviti 60 godina kluba, a posebni gosti će biti Zametski zvončari.

Dugogodišnji igrači Zameta Milan Uzelac i Mateo Hrvatin ovom prilikom će se oprostiti od aktivnog igranja rukometa i to igrajuću jedno poluvrijeme sa svojim prijateljima koji su obilježili njihove karijere, a jedno s prvom ekipom Zameta.

„Osim igrača pozvali smo i bojne ljude koji su bili dio stručnog stožera, treneri, kondicijski treneri, ekonomi i medicinsko osoblje. Također bilo mi je veliko zadovoljstvo vidjeti spisak veterana koji su se odazvali da zaigraju opet međusobno. To je spektakl koji vrijedi doći pogledati, a veseli me i zajednička fotografija svih onih koji su bili i jesu dio našeg kluba”, rekao je Milan Uzelac, kapetan prve ekipe RK Zamet.

Za ekipu prijatelja Milana i Matea nastupit će: Matošević, Stevanović, Džomba, Sulić, Batinić, Saršon, Montanari, Savković, Šunjić, Erstić, braća Kozina, Prokopić, Ivanković, Pribanić, Banić, a ekipu će voditi Čavlović i Žiljak.

Predsjednik Rukometnog saveza PGŽ, Mirza Džomba vjeruje u popraćenost sportskog događaja i dobro izdanje riječkog kluba: „Zamet će pokazati sve šta ima, svoju budućnost i prošlost. Vjerujem da će se mnogi ljudi odazvati i skupiti na tribinama, da svi uživamo zajedno. Kruna večeri je oproštaj Hrvatina i Uzelca, imamo priliku da ih zadnji puta vidimo na terenu u dresu Zameta.“

Veterani će nastupiti u sastavu: Marković, Dragičević, Pejić, Prskalo, Srdoč, Beno, Mišković, Matošević, Dunato, Franković, Franović, Zupičić, Stojimorović, Perhat, Miculinić, Bogdanović, Jozak, Jurić, Barić, Lučičanin, Hibšer, Pezelj, Bracanović, Nikšić, Abramović, Krmek, ekipe će voditi Sardelić i Načinović.

O igračima će, kao i nekad, voditi brigu Segarić, Černeka, Anić, Maričević, Dr.Balić, Baltić, De Privitellio i Rončević, a utakmice će suditi Kalčić i Tomić, Knežević i Trifunović, te legendarni Vujnović i Tomović.

Kao i na utakmicama koje su igrane prije mnogo godina utakmice će komentirati popularni Pišta i Bodo, a da sve protekne u najboljem redu brinuti će Konjuh.

Za vrijeme trajanja proslave RK Zamet uručit će znak zahvale bivšim igračima i sportskim djelatnicima kao i onima koji su doprinijeli razvoju kluba.

Proslava rođendana će imati i humanitarnu notu jer će  sav prihod od prodaje ulaznica, čija će cijena iznositi simboličnih 10 kn, bit  doniran Društvu za dječju kirurgiju Kantrida.

Raspored odigravanja utakmica:

  1. 15.00 h          Utakmica RK Zamet 2004. – ŽRK Zamet 2004.
  2. 15.45 h          Utakmica RK Zamet 2002. – ŽRK Zamet 2002.
  3. 16.30 h          Utakmica RK Zamet 2000. – Selekcija PGŽ 2000.
  4. 17.30 h          Međusobna utakmica veterana RK Zamet
  5. 18.30 h          Utakmica 1. ekipa RK Zamet – All stars Prijatelji Milan i Mateo

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.