Rukometne legende humanitarno u Makarskoj

Rukometne legende humanitarno u Makarskoj

"Rukometni kamp za vratare Galeb" u Makarskoj završiti će humanitarnom utakmicom rukometnih zvijezda u nedjelju.

Već petu godinu zaredom u Makarskoj se održava sada već tradicionalni kamp za vratare Galeb koji će ove godine završiti humanitarnom utakmicom u nedjelju kojom se skupljaju sredstva za udrugu Sunce iz Makarske za osobe s poteškoćama u razvoju te Most iz Splita koja skrbi o beskućnicima.

Kamp za mlade vratare počinje danas, 17. lipnja. Oni će imati priliku trenirati sa svjetskim golmanskim imenima poput Mirka Alilovića, Danijela Šarića iz Barcelone, Mirka Bašića, Nikole Blažička, Dragana Jrkovića, Marina Šege te mnogih drugih.

Kamp će pohoditi golmani iz 23 zemlje, a osim treninga poslušati će i desetak predavanja od istaknutih svjetskih rukometnih imena. Ove je godine Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa preuzelo pokroviteljstvo natjecanja što je hvalevrijedan i poticajan potez.

Rukometna poslastica koja je na rasporedu u nedjelju privući će mnoga eminentna imena poput Stefana Kretzschmara, Patrika Čavara, Mirka Alilovića, Marina Šege, Danijela Šarića, Manuela Štrleka, Mirze Džombe, Igora i Ivana Karačića te mnogih drugih.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna, a organizatori kriju još neka imena koja su potvrdila dolazak stoga s pravom možemo reći kako nas očekuje rukometni spektakl uz humanitarni predznak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.