Rukometni derbi! Hrvatska protiv Francuske

Rukometni derbi! Hrvatska protiv Francuske

Nikola Karabatić prokomentirao je hrvatsku reprezentaciju uoči večerašnje utakmice.

Domagoj Duvnjak/Getty Images

Nakon dvije odlične pobjede, prvo u grupi protiv Islanda (+9) pa Makedonije  u drugom krugu (+10), Kauboje čeka težak dvoboj, Utakmica svih utakmica, sudar protiv Francuske.

Nikola Karabatić prokomentirao je hrvatsku reprezentaciju uoči večerašnje utakmice.

‘Hrvatska dobro igra u obrani, agresivni su, Mirko dobro brani. Mamić iz Dunkurquea je dobro igrao. Tu su isto i Karačić, Duvnjak i Marko Kopljar. Odlična su i krila Štrlek, Čupić i Horvat. To je vrlo dobra i opasna ekipa i morat ćemo pripaziti”, nahvalio je Hrvate Karabatić

”Mislim da će pobijediti ona ekipa koja će bolje igrati u obrani, tu će biti razlika. Vidjeli smo da Hrvatska dobro igra u obrani 5-1 odnosno između 5-1 i 3-2-1. Mi također igramo dobru obranu i to će biti faktor odluke.”

 

Hrvatska ima veliku priliku iznenaditi Francuze, koji po mnogima nisu oni stari.  Naša je momčad drukčija, ali i Francuzi imaju dosta novih mladih igrača s kojima se možemo nadigravati. Istina, tu je i dalje Karabatić koji radi razliku, ali ni on ne može sve sam. Vratar Omeyer nas je godinama dovodio do očaja, međutim i njemu vrijeme ide, ušao je u 40. godinu života i nije to više “onaj Omeyer”.

 

Na krilima samopouzdanja stvorenoga s ove dvije zadnje visoke pobjede, uz vjetar u leđa temeljen na spoznaji da možemo odigrati čvrstu obranu, željno čekamo te Francuze! I opravdano se možemo nadati pobjedi. Zaustavili smo Palmarssona, pa Lazarova, možemo i  Karabatića!

 

18:15 – Hrvatska : Francuska

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.