Rukometni Karate Kid: Pogledajte kako je EHF predstavio hrvatskog reprezentativca Filipa Ivića

Rukometni Karate Kid: Pogledajte kako je EHF predstavio hrvatskog reprezentativca Filipa Ivića

- Trenirao sam karate sedam godina, jednu godinu sam trenirao karate i rukomet u isto vrijeme, rekao je vratar CO Zagreb

Filip Ivić/Getty Images

Filip Ivić, talentirani hrvatski vratar koji brani boje hrvatske reprezentacije i CO Zagreba, u posljednje vrijeme privlači sve više pažnje. Ivićeve sjajne obrane ne prolaze nezapaženo u Europi tako da se nedavno našao na popisu pet najboljih obrana 8. kola Lige prvaka, a EHF je napravio poseban prilog o mladoj hrvatskoj nadi koji možete pogledati na ovom linku – https://cdn.laola1.tv/partner/v4player/v5iframed.php?identifier=ehfcl&play=154076

 – Trenirao sam karate sedam godina, jednu godinu sam trenirao karate i rukomet u isto vrijeme. Na kraju sam se odlučio za rukomet. Na prvom treningu otišao sam na gol i to mi je priraslo srcu, rekao je Filip Ivić u prilogu za službenu stranicu Europske rukometne federacije.

– Prije dvije godine iz juniroske ekipe ušao sam u seniorski sastav. To je za mene bilo ostvarenje sna, imam priliku igrati za najbolju hrvatsku momčad i mislim da to dobro koristim. Dobio sam poziv u reprezentaciju i priliku pokazati mali dio talenta na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, ustvrdio je Ivić koji u klubu radi s Marijom Kelentrićem.

– S trenerom vratara Marijom Kelentrićem provodim više vremena nego s obitelji i  njegovi savjeti mi puno znače. Otkad je stigao u klub postao sam bolji vratar. Imao je odličnu karijeru i svjestan sam da učenje od tako iskusnog vratar mi može samo pomoći. Nadam se da ću mu se jednog dana odužiti za sve, zaključio je Filip Ivić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.