Ruski mediji: Vedrana Ćorluku žele Valencia, Villarreal i PSV Eindhoven

Ruski mediji: Vedrana Ćorluku žele Valencia, Villarreal i PSV Eindhoven

Gazeta.ru i Eurosport pozivaju se na informacije Radija Marce, koji tvrdi da je hrvatski stoper druga opcija Valencijina trenera Nuna Santa

Ruski mediji tvrde kako Vedran Ćorluka traži izlazna vrata iz moskovskog Lokomotiva. Gazeta.ru i rusko izdanje Eurosporta objavili su, pozivajući se na španjolske izvore, da su hrvatskog reprezentativca kao transfer-metu označili Valencia, Villarreal i PSV.

Valencia je u potrazi za stoperom budući da je u ovom prijelaznom roku izgubila čak petoricu braniča. S Mestalle su otišli Jérémy Mathieu (Barcelona), Juan Bernat (Bayern), Adil Rami (Milan), Philippe Senderos (Aston Villa) i Ricardo Costa (Al-Sailiya). Ćorluku smatraju kao alternativu ukoliko im se izjavi posao s njemačkim reprezentativcem Shkodranom Mustafijem, kojega žele dovesti iz Sampdorije.

Radio Marca smatra da Ćorlukino potpisivanje neće biti jednostavno jer će se u Lokomotivu, unatoč izvješenoj cijeni od pet milijuna eura, htjeti cjenkati.

Ćorluka zbog lakše ozljede nije nastupio na startu ruskog prvenstva protiv Kubana (0:0), ali trebao bi biti na raspolaganju za nedjeljnu utakmicu protiv Arsenala iz Tule.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.