Nekadašnjoj prvoj tenisačici svijeta prijeti rigorozna kazna!

Nekadašnjoj prvoj tenisačici svijeta prijeti rigorozna kazna!

Šarapova se našla u fokusu skandala vezanog za prodaju luksuznih stanova te se dovodi u vezu s jednim građevinskim projektom.

foto: http://mondo.rs

Nekadašnjoj najboljoj svjetskoj tenisačici, Ruskinji Mariji Šarapovoj, prijeti zatvorska kazna. Naime, 30-godišnja tenisačica izložena je oštrim kritikama i osudama indijskih vlasti pa ukoliko se tvrdnje pokažu istinite, mogla bi biti lišena slobode.

Šarapova se našla u fokusu skandala vezanog za prodaju luksuznih stanova te se dovodi u vezu s jednim građevinskim projektom, koji je trebao biti dovršen lani, ali gradnja objekta nikad nije počela. Klijentica koja je trebala kupiti luksuznu kuću žalila se sudu. Optužila je tvrtku Ballet by Sharapova za prijevaru.

“Ne samo da je Šarapova agresivno promovirala aktivnosti nego je i javno podupirala projekt. Time je postala dio urote”, poručila je klijentica na sudu. Bude li osuđena, MaShu čeka i do sedam godina zatvora, a mogla bi platiti i veliku novčanu kaznu. Saslušanje na sudu nastavlja se 23. studenoga. Ova afera zasigurno će ozbiljno narušiti ugled nekad slavne ruske tenisačice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.