Sad i službeno: Vori potpisao za PPD Zagreb

Sad i službeno: Vori potpisao za PPD Zagreb

"Nisam se došao umiroviti već sam došao igrati i osvajati trofeje."

Igor Vori/Getty Images

Igor Vori vratio se u rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb. Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena, osvajač svjetskog i olimpijskog zlata kao i EHF Lige prvaka, po četvrti put u svojoj trofejima izuzetno bogatoj karijeri  odjenut će dres svog prvotnog kluba.

Osim matičnog Zagreba Vori je nastupao za talijanske klubove Alpi Palamano Prato i Pallamano Conversano, španjolsku Barcelonu, njemački HSV Hamburg i francuski Paris Saint – Germain.

Ono o čemu se već mjesecima špekuliralo dogodilo se ovaj ponedjeljak kada je proslavljeni hrvatski kružni napadač i dugogodišnji kapetan hrvatske rukometne reprezentacije u klupskim prostorijama potpisao dvogodišnji ugovor

Igor Vori nastupati će u dresu s brojem deset, a nakon zasluženog odmora s ostatkom prve ekipe susrest će se na okupljanju u ponedjeljak 25. srpnja.

Evo što je tom prilikom rekao :

“Sretan sam i ponosan još jednom biti dijelom jednog velikog kluba kao što je Zagreb. Nakon osam godina vraćam se kući i želim naglasiti da se nisam došao umiroviti već sam došao igrati i osvajati trofeje. PPD Zagreb je u prošle dvije sezone bio na korak do završnog turnira Lige prvaka i ja sam došao ovdje s jednom željom, a to je da pomognem mom klubu da napravi taj iskorak i da odemo u Koeln na veliku završnicu Lige prvaka. Za mene bi to bio jedan od najvećih dosega u karijeri. “

Vori je otkrio i kakvu suradnju priželjkuje s trenerom Vujovićem:

“Mislim da je za dobru suradnju potrebnu u prvom redu međusobno poštovanje. Ja ga prema Veselinu Vujoviću itekako imam, a iz našeg razgovora stekao sam dojam da i on poštuje mene. Ukoliko ću ja davati svoj maksimum na treningu, na utakmicama i u predstavljanju kluba na parketu i van parketa onda sam siguran da neće biti nikakvih problema između mene i trenera. Prošao sam puno toga u karijeri i radio s nekim vrhunskim stručnjacima, ali nikada nisam imao priliku raditi s čovjekom tako bogate što igračke što trenerske karijere.” 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.