Said: Želimo nastaviti dobar niz!

Said: Želimo nastaviti dobar niz!

U nedjelju nas očekuje veliki hrvatski derbi, a izjave prije susreta dao je Ahmed Said Said.

U nedjelju nas očekuje veliki hrvatski derbi, a izjave prije susreta dao je Ahmed Said Said.

Ahmed Said: “Ovo je za sve nas i klub vrlo važna utakmica. Prošle sezone smo pobijedili u Maksimiru, znam kakav je osjećaj kad dobiješ, ali i kad izgubiš. Moramo biti hrabri te, kako god se utakmica odvijala, ostati koncentrirani i pokušati pobijediti. U dobroj smo formi, u dobrom nizu, želimo tako i nastaviti.”

“Franck je odličan, sjajan za ekipu. Zabija, ali nije samo on u odličnoj formi, tu je i Mijo te svi ostali igrači. Samo svi skupa možemo do uspjeha.”

“Možda bi se moglo reći da je za nas ovo posljednja prilika da se vratimo u borbu za naslov. No, ne želim na nas svaljivati tu vrstu pritiska jer čak i ako pobijedimo, devet bodova je velika razlika. No, u tom slučaju ćemo iz utakmice u utakmicu davati sve od sebe i pratiti njihove rezultate, a čeka nas i izravni dvoboj na Poljudu.”

“Plasman u finale Kupa je ipak prioritet jer direktno vodi ka trofeju. Derbi s Dinamom je također jako, jako važna utakmica, no igranje finala za trofej bi po meni svakako bilo jako značajno.”

“Nije mi toliko važno biti najbolji strijelac Hajduka, pa da zbog toga ne mogu spavati. Volio bih biti najbolji strijelac, ali u ovom trenutku moramo momčad pretpostaviti osobnim ambicijama.”

“Dinamo je kupio Gavranovića, jako dobrog strijelca. Imaju dobre igrače u sredini, ali ima ih i Hajduk. Idemo tamo pobijediti, a ne se braniti! Soudani nije Bog, vidjet ćemo sve na terenu. Pokušat ćemo pobijediti. Ne mogu reći da ćemo dobiti jer to ne znam, ali siguran sam da ćemo dati i više od sto posto za pobjedu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.