Said: “Želimo osvojiti trofej, idemo po pobjedu u svim preostalim utakmicama“!

Said: “Želimo osvojiti trofej, idemo po pobjedu u svim preostalim utakmicama“!

Ganac je dao svoje viđenje nastavka sezone.

Said Ahmed Said već je drugu sezonu u Hajduku, a u razgovoru za Jutarnji list progovorio je o brojnim pitanjima vezanima za HNL.

“Teško je prognozirati kako će se sezona rasplesti, no svi pričaju da je bitka za prvo mjesto jedno 70 posto riješena. Mi smo tu, borimo se za drugu poziciju i znam da nije sve do nas. Možemo do kraja čak i sve pobijediti, no ni to nam nije garancija“, započeo je Said.

Nadalje, otkrio je i planove Bilih za nastavak sezone:

“Imamo na proljeće sigurnih 17, a ja se nadam i 18 utakmica do kraja ako uđemo u finale Kupa. Neće biti jednostavno pobijediti sve utakmice, no mi smo Hajduk, jedan od najvećih klubova u Hrvatskoj i pokušat ćemo pobijediti svaku od njih“, pomalo preambiciozno je izjavio Said.

Također, osvrnuo se i na trenera Kopića, pod čijim vodstvom je Hajduk upisao devet pobjeda i jedan remi:

“Rad je ono ključno. S Kopićem sam pričao samo jednom otkako je došao i to o radu i pristupu. Rekao mi je da pokušam razumjeti njegove ideje, standardna priča. Sretan sam trenerom i pokušavam pružiti najbolje što znam i mogu. Radim jako naporno, no isplati se jer znam da je to jedini put ka uspjehu“, priznao je Ganac.

Za kraj, obrazložio je i kakav Hajduk vidi u nastavku sezone s obzirom na odrađene pripreme i očekivanja navijača:

“Navijači očekuju trofej, kao i ja, no to je nešto što ne možemo kontrolirati. Ja se svaki dan molim za prvi trofej u svojoj karijeri i bio bih presretan da uzmemo trofej. No moramo biti momčad, svi kao jedno. Momčadski duh je vrlo izražen i pripremne utakmice to su i pokazale“, zaključio je Said.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.