Sami Khedira: “Želim nove motivacije”

Sami Khedira: “Želim nove motivacije”

Sami Khedira ovo ljeto napušta Real kao slobodan igrač, a nakon reprezentativnog dvoboja Njemačke protiv Australije Kickeru je otkrio kako sigurno napušta klub.

Sami Khedira/Getty Images

Sami Khedira napušta Real Madrid. Vijest koja se činila sigurnom, sada je i potvrđena od strane njemačkog igrača. Nakon pet sezona provedenih u kraljevskom klubu, Khedira odlazi na ljeto, a kao njegove nove destinacije spominju se Chelsea, Arsenal i Schalke. Prije Reala, igrač tuniškog podrijetla igrao je za Stuttgart.

“Ovo nije odluka protiv Real Madrida, samo želim nove motivacije. Tek trebam postići dogovor s novim klubom, jer se ni s jednim klubom nisam dogovorio niti u ovom trenutku imam neko mjesto gdje bih posebno želio otići. U Realu sam proveo nekoliko fantastičnih godina. Dat ću svoj maksimum kako bih do kraja sezone pomogao klubu.”

Khedira je u posljednje dvije sezone bio podložan ozljedama zbog čega je propustio velik broj utakmica, a njegovu poziciju su zauzeli Luka Modrić te Isco. Ove je sezone Nijemac zaigrao 17 puta u dresu Reala.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.