Sammir blizu povratka u Dinamo

Sammir blizu povratka u Dinamo

Ovih dana u Kini je ugostio i svog menadžera Andyja Baru.

Sammir/Getty Images

Bivši hrvatski reprezentativac Jorge Sammir mogao bi ponovno zaigrati za Dinamo. Sammir u Kini ima ugovor do kraja 2017. godine, ali činjenica da je njegov sadašnji klub Hangzhou Greentown na pragu ispadanja u drugu ligu, vrlo je vjerojatno da bi se mogao vratiti u Hrvatsku.

Sammir u Kini zarađuje oko 6,5 milijuna eura godišnje, malo više od Luke Modrića u Realu, koji je trenutno drugi najplaćeniji hrvatski nogometaš, odmah iza Sammira.

 

Sammir na utakmici protiv Kameruna na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Sammir na utakmici protiv Kameruna na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.Jedno je sigurno, Sammir ima želju za povratkom u Dinamo. Ovih dana u Kini je ugostio i svog menadžera Andyja Baru, moguće je da je došao dogovarati transfer u Dinamo, nećemo nagađati, ali uskoro ćemo doznati pravu istinu oko povratka u Dinamo. Sammir je veliki miljenik domaćih navijača, i sigurno je da bi njegov povratak privukao navijače na stadion.

Dobrim igrama u Dinamu,  sigurno bi privukao i pozornost izbornika Čačića, iako je velika ‘gužva’ u veznom redu, kvalitetom zaslužuje ponovni poziv u reprezentaciju.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.