Sammir uoči Meksika: Psihički će to biti teška utakmica, svašta se može dogoditi

Sammir uoči Meksika: Psihički će to biti teška utakmica, svašta se može dogoditi

- Utakmica protiv Meksika je naše finale, moramo pobijediti ili idemo kući, kaže hrvatski reprezentativac

Sammir/Getty Images

Sammir je na Svjetskom prvenstvu debitirao u utakmici protiv Kameruna. Danas se bivši nogometaš Dinama spominje kao jedan od igrača koji konkuriraju za prvu momčad, a prije  nego što je Niko Kovač objavio širi popis uoči početka priprema nitko nije računao na nogometaša Getafea.

– Naš cilj protiv Meksika je jednostavan, pobijediti i otići u drugi krug, rekao je Sammir u razgovoru za ESPN deportes.

– Utakmica protiv Meksika je naše finale, moramo pobijediti ili idemo kući. Meksiko ima odličnu priliku i zna da ako izgubi ide doma. Mislim da nije fer da će jedna ekipa morati ispasti jer obje su pokazale da posjeduju kvalitetu, ustvrdio je Sammir.

– Meksiko odlično djeluje kao ekipa. Njihova prednost je da im igra i remi. Napravit ćemo sve da što prije zabiijemo gol i da im otežamo postao, ustvrdio je Sammir.

– Psihički će to biti teška utakmica, 90 minuta u kojima se svašta može dogoditi. moramo se dobro spremiti i nadamo se da ćemo upisati pobjedu. Ne poznajem niti jednog igrača osim Rafaela Marqueza, ali to ne znači da se ne radi o odličnim nogometašima. Mekisko igra jako brzo, s jedan ili dva dodira i teško je pokrivati igrače, zaključio je Sammir.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.