Sandi Šola ostaje prvi čovjek HR rukometa

Sandi Šola ostaje prvi čovjek HR rukometa

Sandi Šola još će najmanje četiri godine biti čelni čovjek hrvatskog rukometa.

Sandi Šola/www.hrs.hr

Na redovnoj godišnjoj skupštini Hrvatskog rukometnog saveza Sandiju Šoli podaren je novi četverogodišnji mandat, što znači da će na čelu hrvatskoga rukometa biti najmanje do 2019. godine.

Na skupštini, kojoj je prisustvovalo 46 od 62 predstavnika, usvojeno je i izvješće o radu u proteklom mandatu, kao i izvješće o novčano-materijalnom poslovanju Saveza. Predsjednik Nadzornog odbora Tomislav Grahovac iznio je podatke o radu NO-a, a svoje je izvješće prezentiralo i Povjerenstvo za izbor i imenovanja o prijedlozima kandidata za predsjednika Saveza.

“Bila mi je velika čast biti s vama posljednjih sedam godina, a još će mi veća čast biti obnašati ovu funkciju iduće četiri godine. Proteklih godina nije bilo lako, zbog čega mi mnogo znači ukazano povjerenje. To me također obvezuje i dodatno motivira, da u sljedećem mandatu skočimo barem nekoliko razina i zadržimo put uspjeha koji smo svi zajedno utrli. Nadam se da ćemo od sada raditi još i bolje”, kazao je novi/stari predsjednik.

Odabrani su i članovi Upravnog odbora. Jednoglasno su glasove dobili Zoran Gobac, Boris Mesarić, Darko Donato, Ozren Matijašević, Željko Maletić, prof. dr. Dinko Vuleta, Josip Posavec, Hrvoje Vojvoda, Vili Bassanese, Željko Udovičić, Josip Ergović, Nikola Rukavica, Božica Palčić i Ante Ančić, a u odboru će sjediti i predsjednik Škola.

Nadzorni odbor činit će pet članova, a jednoglasno su na te pozicije izabrani Tomislav Grahovac, Goran Peterko, Krešimir Donđivić, Dinko Tandara i Rajko Ruža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.