Sandra Paović prvakinja Europe, Anđela Mužinić srebrna!

Sandra Paović prvakinja Europe, Anđela Mužinić srebrna!

Sjajni uspjesi za hrvatske stolnotenisačice...

Sandra Paović

U završnici pojedinačnog djela natjecanja na Europskom stolnoteniskom prvenstvu za osobe s invaliditetom koje se održava u danskom Vejleu zlato za Sandru Paović, a srebro za Anđelu Mužinić. U poslijepodnevnim finalnim nadmetanjima prvo je Anđela Mužinić izgubila od Šveđanke Anne Ahlquist – Carin 2:3. Svoj niz nepobjedivosti nastavila je u finalu Sandra Paović uvjerljivo nadvisivši Ukrajinku Antoninu Khodzynskayu 3:0.

U prijepodnevnim polufinalima Anđela Mužinić, članica STKOI Nec iz Splita, u kategoriji 3. Sjedeće savladala je Turkinju Altintas Nergiz 3:1, dok je u kategoriji 6. Stojeće Sandra Paović, članica STKOI Uriho iz Zagreba, pobijedila Ukrajinku Yuliu Klymenko 3:0.

Na ovogodišnjem Europskom prvenstvu nadmeće se 282 stolnotenisača i stolnotenisačice iz 31 zemlje, a hrvatske boje brane po četiri stolnotenisačice i stolnotenisača. U nastavku natjecanja na rasporedu su ekipne igre, a naše favoritkinje su Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić, zlatne s prošlog prvenstva u Lignanu prije dvije godine i brončane sa prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Pekingu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.