Sandra Perković najbolja sportašica Balkana za 2016.

Sandra Perković najbolja sportašica Balkana za 2016.

"2017. godina za mene je krenula odlično, nakon dugog niza godina prepoznat je rad i trud moga tima", izjavila je Sandra.

U 2016. godini Perković je ostvarila pobjede na svim natjecanjima; obranila je naslov olimpijske pobjednice u bacanju diska, četvrti put zaredom europska je prvakinja, te petu godinu ukupna pobjednica Dijamantne lige.

U izboru je sudjelovalo 10 agencija sa Balkana, a Sandra je dobila 82 od ukupnih 100 bodova. Time je prekinula petogodišnju dominaciju Novaka Đokovića koji je ove godine osvojio treće mjesto, dok je druga Grkinja Ekaterini Stefanidi.

“Presretna sam i ponosna što sam izabrana za najbolju sportašicu regije, a također mi laska što predvodim velika imena u ovom izboru poput Novaka Đokovića”, rekla je Sandra Perković.

“Trenutačno se nalazim na pripremama u Splitu, a ovaj izbor mi je dodatni motiv za još bolje rezutate. Odlično se osjećam, dobro sam se odmorila i sada sam spremna za nove pobjede i nove daljine. Prvenstveno želim u svoje ruke vratiti svjetsko zlato, to mi je najveći cilj ove godine i vjerujem da ću u tome uspjeti.”

Napokon najbolja na Balkanu ?? #TeamSP #Rio2016 #Amsterdam2016 #Balkan

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.