Sandra Perković u Irskoj sanira ozljedu leđa: Imam četiri tjedna da se oporavim i pripremim za EP

Sandra Perković u Irskoj sanira ozljedu leđa: Imam četiri tjedna da se oporavim i pripremim za EP

- U dogovoru s doktorom, ovo je najbolja opcija, objasnila je na svojoj facebook stranici Sandra

Sandra Perković/Getty Image

Najbolja svjetska diskašica Sandra Perković nakon drugog mjesta na mitingu Dijamantne lige u Glasgowu otputovala je u kliniku u Irskoj gdje bi trebala sanirati staru ozljedu leđa. Perković je nakon nastupa u Glasgowu na svojoj facebook stranici objavila:

– U dogovoru s doktorom, ovo je najbolja opcija jer kako je rekao “imala si sreće do sada, a mlada si i budućnost je pred tobom”. Nadam se da će biti sve u redu i da će tretmani pomoći i da ću se nakon toga osjećati bolje. Na meni je samo čekati i vjerovati u najbolje, izjavila je Perković.

Iako je u glavnom gradu Škotske morala čestitati kolegici Lewis-Smallwood, koja je disk bacila 67.59 metara, Sandra je ipak zadovoljna:

– Ovo je za mene velika pobjeda. Zadnja dva dana sam imala problema, a na zagrijavanju me uhvatila stara ozljeda leđa. Sa svakim bacanjem bol je bila sve jača i jača, no nisam odustala i u posljednjoj sam seriji bacila 66.30 metara, što je bilo dovoljno za drugo mjesto. Jako sam ponosna na sebe. Imam četiri tjedna da se oporavim i pripremim za Europsko prvenstvo u Zürichu, mojoj sljedećoj stanici, napisala je na Facebook stranici.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.