Sandra Perković uoči mitinga Dijamantne lige u Šangaju: Mislim da će natjecanje biti zanimljivo

Sandra Perković uoči mitinga Dijamantne lige u Šangaju: Mislim da će natjecanje biti zanimljivo

Konkurencija je dobra, ima nas 11 i mislim da će natjecanje biti zanimiljivo te da će mi to biti dobar motiv i izazov nastupati na natjecanju gdje se bitka bori iznad 65 metara plus, objasnila je Sandra Perković.

Sandra Perković/Getty Images

Najbolja diskašica svijeta i aktualna olimpijska pobjednica Sandra Perković u nedjelju će nastupiti na mitingu Dijamantne lige u Šangaju. Osim nje u Šangaju će u skoku uvis nastupiti i Ana Šimić. Cure se već nalaze u Šangaju te su podijelile dojmove prije nastupa:

– Došli smo danas ujutro, gdje su me odmah dočekali volonteri mitinga i odveli na press konferenciju. Nakon toga imala sam lagani trening rastrčavanja i istezanja. Osjećam se odlično, dobro smo završili pripreme za početak sezone i očekujemo dobre rezultate. Nismo se pretjerano opustali jer nas čekaju tri mitinga Dijamantne lige za redom, Shangahi, Eugene i Oslo. Konkurencija je dobra, ima nas 11 i mislim da će natjecanje biti zanimiljivo te da će mi to biti dobar motiv i izazov nastupati na natjecanju gdje se bitka bori iznad 65 metara plus. Sretna sam što je i naša Ana Šimić ovdje, tako će biti lakše u paru u nedelju izaći na natjecanje, gdje ćemo bodriti jedna drugu baš kao iz juniorskih dana, objasnila je Sandra Perković.

Dobrog je raspoloženja uoči važnog ispita i Ana Šimić:

– Također sam došla danas ujutro letom iz Moskve, trener Edvard Josipović i ja spremili smo se za sezonu, gdje ću nastupati s djevojkama u samom svjetskom vrhu. Velik mi je izazov i osjećam se odlično i uzbuđeno za natjecanje, mislim da bi ova sezona za mene mogla biti ona prava. Nakon ovoga očekuje me nastup na IAAF Chellengeu u Pekingu 21.05., tako da sa ovog natjecanja direktno putujem na drugu natjecateljsku stanicu.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.