Sandro Gotal odlazi u St. Gallen

Sandro Gotal odlazi u St. Gallen

Bivši napadač Hajduka za švicarskog je prvoligaša potpisao do 2017. godine ,a vrijednost transfera navodno je 300 tisuća eura.

Sandro Gotal/Foto: www.hajduk.hr.

Nakon što ga je novi trener Hajduka Damir Burić izostavio iz priprema momčadi za novu sezonu te ga stavio na popis igrača koji mogu napustiti Poljud, 23-godišnji napadač Sandro Gotal prešao je u redove švicarskog prvoligaša St. Gallena.

Sandro je tip napadača kakvog smo tražili, odgovara nam njegov stil igre, a uz to je mlad i gladan uspjeha. On također dobro poznaje nogomet u ovoj regiji tako da će mu biti lako prilagoditi se“, kazao je za službene stranice kluba sportski direktor St. Gallena Christian Stübi.

St. Gallen će Gotalu biti sedmi klub u karijeri, a osim za Hajduk, nastupao je samo za klubove iz njegove rodne Austrije, i to za: Bregenz, First Viennu, Wolfsberger, Austriju Klagenfurt i Horn. Potpisao je ugovor do 2017. godine, a iako nema službene potvrde, nagađa se kako je vrijednost transfera 300 tisuća eura.

Od mladosti znam za St. Gallen, veselim se atmosferi i navijačima ovdje. Ovo je veliki izazov u mojoj karijeri, želim svojim dobrim nastupima pomoći klubu u ostvarivanju uspjeha“, izjavio je Gotal nakon potpisivanja ugovora.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.