Sanja Jovanović: “Sreći nema kraja”

Sanja Jovanović: “Sreći nema kraja”

Sanja Jovanović osvojila je novu veliku medalju...

Najbolja hrvatska plivačica Sanja Jovanović osvojila je brončanu kolajnu na Europskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima u izraelskom Tel Avivu u svojoj tradicionalno najjačoj disciplini, 50 metara leđnim stilom.

Aktualna europska rekorderka iz Istanbula 2009. godine u polufinalu je ostvarila najbrže vrijeme plivavši 26.60, dok su u finalu od nje ipak bolje bile sjajna Mađarka Katinka Hoszzu i Poljakinja Aleksandra Urbanczyk.

“Predivan je osjećaj vratiti se, pogotovo jer je ovo razdoblje od nekoliko posljednjih godina bilo vrlo tegobno”, kazala je plivačica koja je svoju posljednju veliku medalju osvojila 2012. godine.

“Počela sam raditi s Mićom Miloševićem, osjećala sam da sam sve bolja, ali nije mi padalo napamet najavljivati kako će već u Izraelu biti ovako dobro. Ali eto, u finalu se sve poklopilo: savršen start, okret, ulazak u cilj… Što reći – mojoj sreći nema kraja. Nije bilo lako, sve tri utrke imala sam u jednom danu, a više nisam Sanja koja ima 20 i neku”, zaključila je 29-godišnja Dubrovčanka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.