Santon: “Kovačić će biti svjetska klasa”

Santon: “Kovačić će biti svjetska klasa”

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić dobio je javnu podršku svoga suigrača Davida Santona...

Mateo Kovačić/Getty Images

Suigrač Matea Kovačića u milanskom Interu Davide Santon pružio je mladom nogometašu ruku podrške, barem “preko papira”, nakon što se hrvatski veznjak našao u nenadanoj igračkoj krizi te djelomično čak i izgubio povjerenje trenera Roberta Mancinija.

“Kovačić je vrlo mlad igrač, no već sada ima klasu i sve predispozicije da postane jedan od najboljih nogometaša na svijetu”, rekao je Sky Sportsu Santon. “Zapamtite što vam kažem, njegovo vrijeme tek dolazi.”

Kovačić nije, ipak, jedini koji prolazi krizno razdoblje; njegova je momčad također u burnom periodu, no Santon je uvjeren kako će se i to riješiti.

“Trener Mancini čovjek je prepun znanja i iskustva, koji je toliko toga u svojoj karijeri već napravio. Uvjeren sam da će znati i što napraviti s nama – mlada smo momčad koja može samo rasti i napredovati. Sljedeća utakmica protiv Cagliarija velik je izazov za nas i pobjeda bi nam mnogo značila, kako za podizanje samopouzdanja, tako i za meč Europske lige protiv Celtica u četvrtak”, zaključio je 24-godišnji branič.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.