Saša Peršon podržao projekt “I Ti to možeš”

Saša Peršon podržao projekt “I Ti to možeš”

Naš projekt dobio je potporu od Saše Peršona...

Saša Peršon, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, podržao je program Udruge Hrvatska reprezentacija “I Ti to možeš” poručivši kako je sport važan i za djecu s invaliditetom, kao i za svu ostalu djecu. Bavite se sportom i krećite se jer – I Ti to možeš! Zaista!

Saša Peršon relativno kasno počeo se ozbiljnije baviti nogometom, kada je kao već šesnaestogodišnjak s prijateljima došao na trening NK Orijenta. Do tada se aktivno bavio rukometom i nastupao je za RK Orijent i RK Kvarner. Bio je vrlo dobar vratar, čak je nastupao i u omladinskoj rukometnoj republičkoj reprezentaciji. Tek kada se RK Kvarner rasformirao Peršon je prešao u nogomet.

Od juniora ubrzo postaje prvotimac, a u momčadi se ustalio kao zadnji vezni. Dres Orijenta nosi do 1986. godine kad postaje standardni prvotimac NK Rijeke. U dužem je razdoblju bio i kapetan momčadi sa Kantride, gdje ostaje do 1990. godine kada prelazi u zagrebački Dinamo- sve su to samo neke od uspomena na veliku karijeru. Trenutno je trener NK Pomorac Kostrena.

Samo je jedan od poznatih osoba koje su svakome od vas poručile: “I TI TO MOŽEŠ!” I zaista možeš. Uključite se u akciju, slijedite Sašin primjer i slikajte se s papirom ‘I ti to možeš’. Sliku nam pošaljite na https://www.facebook.com/I.Ti.to.mozes?ref=hl te tako i vi postanite dio ovog važnog projekta!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.