[FOTO] Saznajte sve o novom Barceloninom dresu za nadolazeću sezonu

[FOTO] Saznajte sve o novom Barceloninom dresu za nadolazeću sezonu

Nakon što je u subotu osvojila svoj treći uzastopni i sveukupno 29. trofej pobjednika španjolskog Kupa, Barcelona je danas u klupskim prostorijama predstavila i novi dres za sezonu 2017./18.

Prvi put u povijesti kluba na dresu će biti ime japanske računalne kompanije Rakuten, koja će i službeno postati novi sponzor Katalonaca 01. srpnja. Dres će biti dostupan već od 01. lipnja u svim službenim klupskim trgovinama, kao i na službenoj stranici Nikea.

Službenim nazivom FC Barcelona Nike Vapor također sadrži poznate Blaugranine boje crvenu i plavu, s revolucionarnom Aeroswift tehnologijom. Na prednjoj strani vertikalne linije su stanjene, dok će oko vrata ponovno biti žute i crvene boje katalonske zastave Senyere.

Foto: Twitter.com/FCBarcelona

Na unutarnjem desnom rukavu biti će ugravirana riječ Forca, a na lijevom Barca. Jedna od najvećih zvijezda kluba i član popularnog M-S-N trojca Neymar izjavio je:”Kad sam prvi put obukao ovaj dres osjećao sam se ponosno, a ujedno i optimistično za sezonu koja dolazi. Izgleda kao jako moderan dres, a i vrlo je udoban”.

Dodatna novost su i dvije tamnije crvene crte, koje se protežu od početka rukava pa sve do kraja dresa, kako bi igrači imali ventilaciju i osjećali se još udobnije. Naravno, klasične plave hlačice i dalje su sastavni dio dresa, a i na njima će biti dodatne tamnije crvene crte. Čarape će također biti plave, sa zlatnim Barca natpisom i poznatom Nikeovom kvačicom, dok će se na pozadini također pojaviti tamnije crvena boja.

Foto: Twitter.com/FCBarcelona

Dres bi službeno trebao ugledati svjetlo dana 22. srpnja na utakmici International Champions Cupa New Jerseyju protiv možebitnog osvajača Lige prvakaJuventusa.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.