Schumacher se neće oporaviti, šanse su svakim danom sve manje!

Schumacher se neće oporaviti, šanse su svakim danom sve manje!

NJemački mediji upozoravaju na najgore - Michael Schumacher nikad se neće oporaviti.

Michael Schumacher/Getty Images

Svakim novim danom provedinom u komi legendarni njemački vozač Formule 1 Michael Schumacher sve je dalje od oporavka. Premda službene informacije cure na kapaljku, izvori bliski proslavljenom vozaču ističu kako je situacija teška, a neizvjesnosti sve manje.

Schumacher je stradao krajem 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama, udario glavom u stijenu te je do danas u komi. Više od godinu i pol nakon, čini se, fatalne nesreće, njemački list Express piše kako i njegovi najbliži polako odustaju te pokušavaju shvatiti da slijedi ono najgore.

Nijemac ne može ni hodati ni govoriti, oporavlja se toliko sporo da mnogi stručnjaci ističu kako bi i u slučaju bilo kakvog pomaka vjerojatno bio nesposoban samostalno živjeti, a njegova supruga Korina – tvrde Nijemci – prihvaća činjenice i polako rasprodaje muževu imovinu.

Schumacher je i dalje jedan od najbogatijih sportaša današnjice, a Express navodi da se njegova stečevina ne rasprodaje kako bi se pokrili troškovi liječenja (za njega se danonoćno brine tim od 15 vrhunskih stručnjaka) već iz svjesnosti kako ju jednostavno više – neće koristiti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.