Sedamnaestogodišnji branič potpisao ugovor s Dinamom

Sedamnaestogodišnji branič potpisao ugovor s Dinamom

Dinamo je potpisao ugovor sa braničem Filipom Benkovićem koji je već 12 godina u klubu iz Maksimira.

{$alt}
www.facebook.com/dinamo

Filip Benković, 17-godišnji branič sa 12-godišnjim stažem u Dinamovim mlađim kategorijama potpisao je profesionalni ugovor s hrvatskim prvakom te će se ostatku momčadi priključiti na pripremama u Sloveniji.

Igrač koji je rođeni Zagrepčanin te stanuje nekoliko minuta od maksimirskog stadiona mogao bi biti još jedan izdanak Dinamove škole koji će ostvariti unosan inozemni transfer.

Benković je presretan dobivenom prilikom i nada se iskoristiti priliku koju mu je pružio klub u kojemu je prošao sve, od skupljača lopti do igrača mlađih dobnih kategorija: “Svjestan sam da uz golemo priznanje dolazi i velika odgovornost te prilika za koju vjerujem da ću je iskoristiti. Jedva čekam početi s treninzima.”

Trener Zoran Mamić opisao je Benkovića kao modernog braniča koji voli sudjelovati u igri što je danas traženo na nogometnom tržištu, a pohvalio je i rad trenera u mlađim dobnim kategorijama koje nerijetko vrlo rano dobiju priliku u prvoj momčadi. Tu su već Ćorić i Cekici, a dolaze i ostali mladi igrači iz juniorske i kadetske momčadi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.