SEHA LIGA: Našićani pali u završnici, izgubio i Goluža

SEHA LIGA: Našićani pali u završnici, izgubio i Goluža

Foto: Rtvusk.ba

U utakmici šestog kola SEHA lige Nexe je ugostio Tatran iz Prešova i upisao poraz 27:23. Sve je izgledalo dobro za Našičane do 15 minuta prije kraja kada više nisu izdržali u istom ritmu i do kraja su postigli samo dva pogotka.

Rukometaši Tatrana iz Prešova nastavili su pobjedničku seriju i računajući nastupe u slovačkom prvenstvu i SEHA ligi, stigli su do sedme uzastopne pobjede. Ovo im je bio najteži susret u toj seriji, gostovali su u Našicama kod Nexea, koji je odigrao dobro prvih 45 minuta, ali nakon vodstva 21:19 potpuno je pao i Tatran je velikom serijom 8:2 do kraja susreta stigao do pobjede.

Našičani su imali i četiri gola prednosti na početku drugog poluvremena, Tatran je napravio preokret i poveo s 19:18, da bi nakon toga domaćin povezao tri gola i stigao do već spomenutih 21:19. Završnica je odrađena loše, Slovaci su tu podigli ritam i u konačnici slavili sa četiri gola viška.

“U prvom poluvremenu igrali smo s puno energije i to je nastup kakav želim kroz cijelu utakmicu. U nastavku susreta imali smo problema s kratkom rotacijom, nismo pronašli pričuvno rješenje i zato smo izgubili utakmicu. Tatran je igrao strpljivo i pametno te čekao na naše pogreške. Nadam se da ćemo uspjeti u budućnosti zaigrati duže u visokom ritmu”, rekao je Hrvoje Horvat.

U pobjedničkom sastavu sedam golova postigao je Tomaš Čip, a po šest su dodali Janus Lapajne i Bruno Butorac. Kod domaćina istaknuo se Ivan Sršen s osam golova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.