Senna Ušić Jogunica: Najviše mi je žao zbog prvog seta

Senna Ušić Jogunica: Najviše mi je žao zbog prvog seta

- Teško je prihvatiti poraz protiv Italije, ali ovo je dugi turnir i znamo što nas čeka za prolaz u drugi krug, kaže Ušić

Senna Ušić Jogunica/Getty Images

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u četvrtak od 17 sati u 3. kolu skupine A odmjerit će snage protiv Dominikanse Republike. Poraz od Italije spada u rubriku očekivanih ishoda, iako je prvi set dao naznake da Hrvatice mogu parirati domaćinu.

– Najviše mi je žao zbog prvog seta, da smo osvojile prvi set utakmica bi otišla u drugom smjeru. Nisu toliko bolje do nas, 0:3 nije pravi pokazatelj. Preuzimam odgovornost, najviše mi je žao što nisam ulovila servis na kraju prvog seta, rekla je Senna Ušić Jogunica za HRT nakon utakmice protiv Italije.

– Kada izgubiš praktički dobiven set, teško se poslije vratiti natrag. Moramo raditi na tome da kada tako izgubimo set da se vratimo kao što to rade druge reprezentacije. Tu ima puno prostora za napredak, vjerujem da ćemo u drugim utakmicama pokazati karakter, rekla je Ušić.

Slijedi važna utakmica protiv Dominikanske Republike.

– Treba vidjeti što i kako. Igrali smo prijateljsku utakmicu protiv njih, i pobijedile smo, ali nijedna ekipa nije bila u kompletnom sastavu. Pokazale su protiv Njemica da su jaka i respektabilna ekipa. Teško je prihvatiti poraz protiv Italije, ali turni je dug  i znamo što nas čeka za prolaz u drugi krug i da neće biti jednostavno, zaključila je Senna Ušić Jogunica.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.