SENZACIJA: Slavni Bayern dolazi u Zadar!

SENZACIJA: Slavni Bayern dolazi u Zadar!

Velike zasluge u dovođenju Bayerna u Zadar pripadaju legendarnom Ivici Oliću.

Hrvatski nogometni klub Zadar dogovorio je suradnju sa slavnim njemačkim klubom Bayernom. Čelnici Zadra ugostili su delegaciju bavarskog diva  i dogovorili dolazak dviju omladinskih selekcija slavnog Bayerna u kolovozu na Stanove. Velike zasluge u dovođenju Bayerna u Zadar pripadaju legendarnom hrvatskom reprezentativcu i bivšeg nogometašu Bayerna Ivici Oliću.

Bayern će sa svojim pomlatkom odraditi dva treninga, a sve će pratiti i kamere službene Bayernove televizije. Sjajna promocija za Zadar. Nedavno su Zadar posjetili i televizijska ekipa Real Madrida, koji su radili priču o Luki Modriću.

‘S velikim zadovoljstvom ugostili smo delegaciju FC Bayern München i dogovorili dolazak dviju omladinskih selekcija slavnog bavarskog kluba u kolovozu na Stanove. Oni će na našem stadionu odraditi dva treninga, a sve će pratiti i kamere službene Bayernove televizije, što će zasigurno biti još jedna velika promocija našeg kluba i grada Zadra, nakon što smo nedavno ugostili Real Madrid TV.’ Obavijestili su iz kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.