Senzacionalan transfer: Mladi hrvatski reprezentativac potpisao za PSG

Senzacionalan transfer: Mladi hrvatski reprezentativac potpisao za PSG

Od sljedeće sezone gledati ćemo tri Hrvata u redovima PSG-a. Uz Jaganjca tu je još Vori i Stepančić

17-godišnji Riječanin Halil Jaganjac prešao u PSG!

Osjećaj je neopisiv, još nisam svjestan da se ovo dogodilo. O ovome sanjam cijeli život, Paris Saint-Germain velika je momčad, a igranje s Hansenom, Karabatićem, Narcisseom, Vorijem i ostalima ispunjenje je sna, rekao je mladi Halil Jaganjac nakon potpisa za PSG.

Halil Jaganjac novi je igrač Paris Saint-Germaina! Mladi 17-godišnji Riječanin i dosadašnji lijevi vanjski rukometaš prvoligaša Kozale potpisao je trogodišnji ugovor s europskim velikanom. Riječ je o najvećem transferu u povijesti riječkog rukometa, a ovaj dva metra visoki dragulj pažnju Parižana plijeni već duže vrijeme.

Prije osam mjeseci Jaganjac je bio na probi i trenirao te igrao s ponajboljim svjetskim igračima kao što su Mikkel Hansen, Nikola Karabatić, Thierry Omeyer, Daniel Narcisse, Igor Vori…uz njih će stasati prvi „topnik“ 1. HRL i velika nada hrvatskog rukometa. Učenika trećeg razreda Hotelijersko-turističke škole u Opatiji rođen 1998. godine već duže vrijeme prati trener PSG-a i prekaljeni hrvatski stručnjak Zvonimir Noka Serdarušić, koji ga je nakon probe pozvao da se pridruži francuskoj mega-momčadi. Jaganjac je prošao sve mlađe uzrasne kategorije hrvatske reprezentacije.

Halil Jaganjac od 1. srpnja ove godine odlazi u Pariz, a do tada će odraditi sezonu do kraja u redovima svoje Kozale.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.