Sep se nada medalji na Olimpijskim igrama

Sep se nada medalji na Olimpijskim igrama

Hrvatski boksač u Rio ide po kolajnu...

Hrvoje Sep/Foto: boks-savez.hr

Hrvatski boksač Hrvoje Sep, koji je prije dva dana izborio plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Zagrebu kako će u Brazil otputvati po jedno od odličja.

“Priznajem, bio sam jako iznenađen jer se nismo bavili kalkulacijama, a bio sam i razočaran nakon poraza u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Razočaran jesam, ali to sam u potpunosti zaslužio jer sam bio brončani na EP, treći na ljestvici WSB-a, peti na svijetu… Za igre u Londonu i meni i Hrgoviću nedostajala je jedna pobjeda za plasman, a sad ćemo obojica, uz dobre pripreme, ići po medalje”, kazao je Sep.

“Uvjeren sam da se još jedan ili dvojica hrvatskih boksača mogu plasirati na OI, što bi bio najveći uspjeh našeg saveza. Za Sepa sam bio uvjeren da će otići u Rio, mada se čak ni ja nisam bavio kalkulacijama, koji je na listi i tko koga mora pobijediti. Sad su pred nama pripreme i očekujem do Hrvoja i Filipa velike stvari u Riju, reći ču čak i zlatne medalje”, misli pak Hrgovićev trener Leonardo Pijetraj.

Spomenimo i kako su do sada Rio izborili atletičari Sandra Perković, Blanka Vlašić, Ana Šimić, Andrea Ivančević, Marin Premeru, Ivan Horvat i Lisa Nemec, jedriličari Šime Fantela, Igor Marenić, Tina Mihelić, Ivan Kljaković Gašpić i Tonči Stipanović, strijelci Snježana Pejčić, Josip Glasnović, Valentina Gustin, Petar Gorša i Giovanni Cernogoraz, veslači Martin i Valent Sinković i Damir Martin te hrvatska vaterpolska reprezentacija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.