Sergio Ramos želi u Manchester United

Sergio Ramos želi u Manchester United

Engleski mediji opet su zakotrljali priču kako Sergio Ramos želi odlazak u Manchester United.

Branič Reala i španjolske reprezentacije Sergio Ramos navodno je dao do znanja novom treneru Rafaelu Benitezu da ne računa na njegov ostanak u kraljevskom klubu naredne sezone. Ramos koji je trenutno na odmoru ima još dvije godine ugovora s Realom koji ne namjerava ispoštovati do kraja.

Navodno je Manchester United već poslao jednu ponudu za Ramosa od 40 milijuna eura koju su iz Madrida odbili te čekaju sljedeće ponudu koja bi zadovoljila njihove apetite. S druge strane, Ramos je vodstvu Reala rekao kako izričito želi odlazak iz kluba ovo ljeto te kako je jedini klub s kojim bi Madridžani trebali pregovarati upravo Manchester United.

Navodno 29-godišnji branič osjeća kako klub u ovome trenutku ne ispunjava njegove zahtjeve koje bi trebao ostvariti, dok se drugim igračima produžuju ugovori iako nemaju tolike zasluge u igri Reala koliko i samo Ramos.

Igrač se također osjeća izigranim od strane kluba zbog toga jer nisu stali na kraj nagađanjima kako je Ramos ponuđen Barceloni kada je izbila svađa između njega i predsjednika Pereza.

Louis van Gaal neće tako lako odustati od Ramosa za kojega smatra kako će momčadi donijeti pobjednički mentalitet te činiti okosnicu ekipe kojoj je potreban igrač poput njega, dok se Ramosu sviđa projekt kojeg na Old Traffordu gradi nizozemski stručnjak.

Van Gaal bi u cijeli dogovor mogao uključiti Davida de Geu koji je već dugo želja kraljevskog kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.