Serie A: Juventus želi smanjiti ligu, Milan na pragu bankrota!

Serie A: Juventus želi smanjiti ligu, Milan na pragu bankrota!

Foto: Thestar.com

Juventus je prošle sezone zaradio zapanjujućih 41,5 milijuna eura, a predsjednik kluba Andrea Agnelli ističe da je cilj nastaviti na istoj razini kao proteklih godina u kojima su osvojili šest uzastopnih naslova Serie A.

Agnelli je najavio i da će se zalagati da se broj klubova u talijanskoj ligi smanji s 20 na 18, kao i da priprema žalbu zbog financijskog ugovora oko tv prava.

“Posljednjih godina prihodi lige porasli su s 12,8 na 18,5 milijardi eura i zbog toga nam treba nova preraspodjela. Situacija oko Pogbe je riješena i njegov transfer maknut je s liste sumnjivih transfera od strane Fife“.

S druge pak strane, Silvio Berlusconi izjavio je da je Milan u ozbiljnim financijskim problemima. Bivši vlasnik Rossonera izjavio je:

“Klub je u financijskim problemima i brine me šutnja gospodina Lija. Ukoliko se nastavi s ovako lošim rezultatima, postoji vjerojatnost i da fond Elliott na proljeće preuzme klub. No, pravi problem bit će ako se Milan ne plasira u grupnu fazu Lige prvaka jer će tada klub biti u minusu većem od 100 milijuna eura“.

Da podsjetimo, Milan je trenutačno 11. momčad Serie A sa svega 13 bodova, unatoč dovođenju brojnih, svjetski poznatih zvijezda.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.