Shrvani Jurčević: “Znao sam da će se ovo dogoditi prije deset dana, ništa novoga u Dinamu“

Shrvani Jurčević: “Znao sam da će se ovo dogoditi prije deset dana, ništa novoga u Dinamu“

Sada već bivši trener Dinama osvrnuo se na dobiveni otkaz.

Prije samo tri dana zagrebački Dinamo osvojio je svoj 19. naslov prvaka Hrvatske, a nakon što su Modri u ponedjeljak poraženi od Rudeša, utorak je donio još jednu turbulentnu smjenu na klupi.

Nenad Bjelica postaje novi trener novog prvaka Hrvatske, čime je preuzeo klupu od Nikole Jurčevića, koji se na njoj zadržao samo 65 dana. Još 08. svibnja moglo se naslutiti da mu se trenerska stolica opasno trese nakon poraza od Lokomotive 3:1.

I još tada osjetio je da bi mogao biti smijenjen. Evo kako je reagirao i sada, kad je Uprava donijela odluku i učinila od njega bivšeg trenera Dinama:

“Nakon utakmice u Kranjčevićevoj protiv Lokomotiv znao sam što će se događati. Iako me nije dugo bilo u hrvatskom nogometu, znam da su neke stvari i dalje iste, nepromijenjene. Imao sam nepogrešiv instikt da će nakon tog poraza krenuti potraga za mojim nasljednikom, kako to i obično ide. Čak sam i svojim pomoćnicima to rekao i za mene ništa nije iznenađujuće, osim tajminga, a to je svega tjedan dana prije finala Kupa“, izjavio je Jurčević u razgovoru za Sportske Novosti.