`Simbioza´ između sportaša i navijača – Postani «Dio koji nedostaje»!

`Simbioza´ između sportaša i navijača – Postani «Dio koji nedostaje»!

"Svaki dan pomičemo vlastite granice. Pomozite nam da ih postavimo još više."

Foto: Zaklada paraolimpijac/Facebook

San svakog sportaša je da ima snažnu i bezrezervnu podršku sa tribina. Ona je `vjetar  u leđa´ koji tjera sportaše da budu brži, bolji i jači. Upravo ta`simbioza´ između sportaša i navijača jedan je od najvažnijih čimbenika prilikom ostvarivanja sportskih ciljeva. Naša podrška je njihova dodatna snaga.

Ovoga ljeta  Rio de Janeiro, bit će prijestolnica ljetnog karnevala, ali će postati i prijestolnica najvažnijih sportskih događanja,  Olimpijskih i Paraolimpijskih igara. Naši paraolimpijci četiri godine se podređuju tom jednom nastupu i puni samopouzdanja kreću u nove izazove. Branitelji medalja, svjetski rekorderi i europski prvaci dio su naše paraolimpijske povorke, kojoj u cijeloj priči jedino nedostaje veći interes javnosti, kao i snažne podrška s tribina.

Kako bi se naši paraolimpijci uspješno suočili s novim sportskim izazovima i prilikama u paraolimpijskoj godini potrebna im je upravo takva potpora, ona koja čini razliku.U želji da se podigne svijest o važnosti paraolimpijskog sporta te da se javnost potakne na nešto novo, zanimljivo i izazovno, aktivirana je kampanja koja će nastojati smanjiti razliku u odnosu javnosti prema sportašima s invaliditetom i onima bez invaliditeta.

Zato budimo im podrška i postanimo, već sad najvatreniji navijači naših paraolimpijaca,  `Postanimo taj dio koji nedostaje!´na linku: Budi dio koji nedostaje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.