Simeone: “Torres je koristio Mandžukiću i Griezmannu”

Simeone: “Torres je koristio Mandžukiću i Griezmannu”

Diego Simeone istaknuo je kako se previše ne obazire na konstantna medijska naklapanja, a otkrio je i kako vjeruje da je dolazak Fernanda Torresa pomogao Mariju Mandžukiću i Antoineu Griezmannu...

Diego Simeone/Getty Images

Strateg madridskog Atletica Diego Simeone otkrio je kako ga previše ne pogađaju medijske kritike i naklapanja, budući da je u potpunosti posvećen svojoj momčadi. Zbog toga nije previše komentirao niti napade javnosti poslije prvenstvenog poraza od Celte u Vigu.

“Ne gledam televiziju, ne slušam komentare i, bez obzira na rezultat – pobjedu ili poraz – uvijek se nastojim isključiti iz svega toga. Uvijek će postojati ekstremna mišljenja i sasvim je normalno da vas poslije poraza ili tek loše igre razapnu. Sami smo se, nakon tri uzastopne uspješne sezone, doveli u takvu poziciju”, mišljenja je argentinski trener.

Ovog zimskog prijelaznog roka na Vicente Calderon vratio se Fernando Torres, negdašnja ikona Atleticovih navijača. “Torresov je dolazak izuzetno koristio Mandžukiću i Griezmannu. Vidljivo je koliko su značajno napredovali od prosinca”, otkrio je. “Od Torresa se, pak, očekuju brzina, autoritet i – golovi”, jasan je Simeone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.