Šimić u Osijeku: “Iza nas su Torcida, Bad Blue Boysi, Armada i Kohorta”

Šimić u Osijeku: “Iza nas su Torcida, Bad Blue Boysi, Armada i Kohorta”

Šimić i njegovi suradnici (Mario Stanić, Stipe Pletikosa i Goran Vlaović) stigli su u grad odakle je aktualni predsjednik HNS-a.

foto: https://www.braniteljski-portal.com

Dario Šimić, proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac i jedini protukandidat Davoru Šukeru za predsjedničko mjesto u Hrvatskom nogometnom savezu, u srijedu je doputovao u Osijek gdje je iznio svoj program u borbi za HNS.

Šimić i njegovi suradnici (Mario Stanić, Stipe Pletikosa i Goran Vlaović) stigli su u grad odakle je aktualni predsjednik HNS-a. Unatoč tome što su Osijek i Nogometni savez osječko-baranjske županije već iskazao podršku Šukeru za još jedan mandat, Šimić se nada da ih može razuvjeriti do 22. prosinca do kada kandidati moraju skupiti potpise devet županijskih saveza kako bi ušli u izbor.

“Znam da je gospodin Meštrović već odlučio dati podršku Davoru Šukeru, ali ipak sam došao u Osijek predstaviti svoj program. Volio bih da su me ljudi iz IO-a saslušali prije odluke, ali tako je, kako je”, rekao je Šimić u Osijeku.

Potom je bivši igrač Dinama, Intera, Milana i Monaca pozvao Šukera na sučeljavanje.

“Pozivam ga na sučeljavanje. Iza nas su Torcida, Bad Blue Boysi, Armada i Kohorta, što je velika stvar. Mora se dogoditi decentralizacija, oni će morati izaći iz svojih ureda. Zadnje dvije godine nije bio u Hrvatskoj, drago mi je da se aktivirao”

Zatim se dotaknuo i sastanka Damira Miškovića, predsjednika HNK Rijeke, i Zdravka Mamića, a upravo bi Mišković mogao biti ključan u izbornoj utrci.

“Mišković je rekao da nogomet ide u amaterizam, zalaže se za promjene i siguran sam da ne može podržati Šukera. Morat ćete pitati njega”, rekao je Šimić.

HNK Rijeka u srijedu je priopćila javnosti da će podržati odluku većine te da nisu javno podržali niti jednog kandidata.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.