Simon Jeppsson: “Vrlo dobro smo ih analizirali i zato smo igrali fantastično“

Simon Jeppsson: “Vrlo dobro smo ih analizirali i zato smo igrali fantastično“

Još jedan Šveđanin dao je osvrt na sinoćnji susret.

Foto: Expressen.se

Šveđani su šokirali Hrvatsku u sinoćnjoj, posljednjoj utakmici skupine A Europskog rukometnog prvenstva. U splitskoj Spaladium Areni završilo je pobjedom Blagulta 35:31, kojom je Švedska osvojila prvo mjesto.

“Ovo je nevjerojatna radost za mene naravno. Igrali smo tako dobro, fantastično. Predstavljati Švedsku na ovakvom natjecanju kao što je Euro je ostvarenje mojih snova i danas smo pokazali da ono prošle godine na Svjetskom prvenstvu nije bila samo slučajnost“, nakon utakmice je poručio Simon Jeppsson.

“Vrlo dobro i vrlo dugo smo ih analizirali. Ne samo ove dvije utakmice na Euru, nego i prijašnje još u trening kampu kod kuće. Znali smo za njihove slabosti, a neigranje Duvnjaka dodatno ih je oslabilo. Ipak, oni su i dalje odlična momčad i trebali smo se pomučiti za pobjedu“, nastavio je.

Za kraj se osvrnuo i na publiku, ali i očekivanja od drugog kruga:

“Zaista, publika je bila nevjerojatna. Bodrili su ih cijelo vrijeme, no na momente smo uspjeli čuti i naše navijače. Hvala im na tolikoj podršci i dugačkom putovanju iz Švedske. Nadam se da će nas tako bodriti i u Zagrebu. Nakon poraza od Islanda upisali smo dvije pobjede uz vrlo dobru igru i u nastavku očekujemo još barem dvije pobjede i prolaz u polufinale“, zaključio je Jeppsson.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.