Skelin novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije

Skelin novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije

foto: Youtube screenshot

Novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije je Ivica Skelin.  Sutra u 13 sati u Zagrebu će biti i službeno predstavljen na press konferenciji.
Skelin je izjavio da je počašćen te da je ovo za njega izuzetna čast.  Tvrdi da je bio iznenađen pozivom predsjednika stručnog savjeta Dine Rađe. Podsjetimo Skelin je već dugo dio reprezentacije u kojoj je radio od 2011. godine kao pomoćnik Josipu Vrankoviću, Jasminu Repeši i Aleksandru Petroviću.
– “Razgovarao sam i s predsjednikom saveza Stojkom Vrankovićevem, sve se dogodilo filmskom brzinom, ali kako sam već dugo unutra vjerujem da ću brzo pohvatati konce.” Kazao je Skelin.
Odmah se okrenuo budućnosti ne želeći komentirati i analizirati situaciju iz Istanbula.
Ne treba trošiti vrijeme i energiju na prošlost, očekuju nas nove obaveze vrlo brzo, ispred nas je smjena generacija, a igrači koji bi trebali biti nositelji reprezentacije zbog obaveza u NBA ligi neće moći igrati kvalifikacije. Tek treba vidjeti u kojem ćemo sastavu nastupiti, čeka nas puno posla ako se želimo plasirati na Svjetsko prvenstvo, a to bi trebao biti cilj svih koji rade u hrvatskoj košarci – zaključio je Skelin koji će ostati i trener KK Split.

Na sljedećim poveznicama imate prilike čuti izjave  predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, predsjednika Stručnog savjeta HKS-a te Ivice Skelina,  novog izbornika hrvatske reprezentacije :

Stojko Vranković, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza: https://soundcloud.com/hrvatski-kosarkaski-savez/ton-stojko-vrankovic-predsjednik-hks

Dino Rađa, predsjednik Stručnog savjeta HKS-a: https://soundcloud.com/hrvatski-kosarkaski-savez/ton-dino-rada-predsjednik-strucnog-savjeta-hks

Ivica Skelin, izbornik hrvatske reprezentacije: https://soundcloud.com/hrvatski-kosarkaski-savez/ton-ivica-skelin-izbornik-hrvatske-reprezentacije

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.