Skeptični Jeličić poručio: “Nikad ne znaš što će napraviti ovi naši iz Saveza”

Skeptični Jeličić poručio: “Nikad ne znaš što će napraviti ovi naši iz Saveza”

Joško Jeličić je naglasio kako Zlatko Dalić mora povesti ovu reprezentaciju prema Svjetskom prvenstvu.

foto: Forum.pcekspert.com

Nakon utakmice između Grčke i Hrvatske u Pireju s nestrpljenjem se iščekivao i komentar stručnog komentatora HTV-a Joška Jeličića koji smatra kako je bespredmetno razgovarati o Dalićevom ostanku kada isto želi i kapetan reprezentacije Luka Modrić.

“Ne znam jesu li ljudi iz saveza to čuli ili gledali, ali mislim da je bespredmetno razgovarati o Dalićevoj poziciji. Ako to kaže glavni igrač ove reprezentacije, koji je sigurno govorio u ime svih igrača, onda ne vidim mogućnost da se dogodi nešto drugo. Iako, nikad ne znaš što će ovi naši u savez napraviti. Ova reprezentacija dosad nije bila momčad, a sad može biti. Uvjeren sam da ima potencijala odigrati važnu ulogu u Rusiji”, rekao je Jeličić komentiravši peti nastup Hrvatske na Mundijalu.

“To je sad već ozbiljan uzorak. To je stvar karaktera i klase da se pod ovakvim pritiskom rješavaju stvari. E, sad, druga je stvar zašto je potrošeno pet godina ove generacije koja je imala velike mogućnosti da se ostvari i kroz reprezentativne rezultate”, zaključio je Joško.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.