Slaven Bilić novi izbornik reprezentacije Uzbekistana?!

Slaven Bilić novi izbornik reprezentacije Uzbekistana?!

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić jedan je od glavnih favorita za preuzimanje klupe uzbekistanske reprezentacije.

foto: footballfancast.com

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić jedan je od glavnih favorita za preuzimanje klupe uzbekistanske reprezentacije! Vijest je to koju je objavio ruski Sports, no Biliću neće biti lako doći do te izborničke funkcije jer konkurencija ne miruje. Naime, špekulira se o još nekoliko jakih i bombastičnih imena potencijalnih kandidata.

Prije svih tu je bivši izbornik iranske reprezentacije, varaždinski nogometni stručnjak Branko Ivanković. Tu se spominje među kandidatima podosta jakih imena, a kojima je zajedničko primamljiva mogućnost vođenja jedne takve kvalitetne reprezentacije.

Među kandidatima je i Dan Petrescu, rumunjski stručnjak iza kojeg je također bogata trenerska karijera, a spominje se i ime dojučerašnjeg srpskog izbornika Slavoljuba Muslina, koji je dobio otkaz nakon što je reprezentaciju odveo na Svjetsko prvenstvo, a volio bi biti izbornikom 80. nogometne reprezentacije na FIFA-inoj ljestvici.

Ipak, kraj svih tih imena u prvi plan su iskočila ona dvojice glavnih kandidata.

Pregovori se trenutno vode s dva najveća imena, a to su naš Slaven Bilić i dojučerašnji trener Watforda Walter Mazzari koji je trenutno bez angažmana, a u karijeri je vodio velikane poput Intera i Napolija.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.