Slavko Goluža uoči Poljske: Siguran sam da ćemo biti u puno boljem izdanju nego protiv Brazila

Slavko Goluža uoči Poljske: Siguran sam da ćemo biti u puno boljem izdanju nego protiv Brazila

Hrvatska - Poljska (srijeda, 16.30): - Gledao sam utakmicu, nisam htio igrače puno zamarati. Obratit ćemo pažnju na neke stvari i dobro ćemo se pripremiti, rekao je Goluža

Slavko Goluža/Getty Images

Hrvatski rukometaši u ponedjeljak su saznali protivnika u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Hrvatska će u srijedu od 16.30 sati odmjeriti snage s Poljskom, a pobjednik će u polufinalu igrati protiv pobjednika para Katar – Njemačka.

– Očekivao sam Poljsku u četvrtfinalu. Znao sam da Švedska neće moći izdržati jer je prepolovljena u bekovskoj liniji. Kim Andersson ne igra, ima problema s ramenom i znao sam da će Poljaci u 60 minuta biti bolji. Čeka nas težak protivnik. Dosta su neugodni, siguran sam da ćemo odigrati bolje i agresivnije. Obrana je uvijek bila ključan faktor u našoj igri, ustvrdio je Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije koji je pratio ogled Poljske i Švedske.

– Gledao sam utakmicu, nisam htio igrače puno zamarati. Obratit ćemo pažnju na neke stvari i dobro ćemo se pripremiti. Siguran sam da ćemo biti u puno boljem izdanju nego protiv Brazila, rekao je Goluža koji je u ponedjeljak dao slobodno igračima.

– Izašli smo da se razbije monotonija hotel – dvorana. Malo nam je i hrana dosadila što je normalna stvar. Iskoristili smo priliku izaći na svjež zrak. Da napunimo baterije, zaključio je Slavko Goluža.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.