Slavko Goluža: Rekao sam dečkima nakon utakmice da se iz obrane izlazi krvavih koljena

Slavko Goluža: Rekao sam dečkima nakon utakmice da se iz obrane izlazi krvavih koljena

- Još jednom bi se zahvalio Srbiji što su nam bili pravi protivnik, onakav kakvog sam priželjkivao, kaže Goluža

Slavko Goluža/Getty Images

Slavko Goluža zakasnio je na početak konferencije za novinare nakon što se nešto duže zadržao u svlačionici.

– Još jednom bi se zahvalio Srbiji što su nam bili pravi protivnik, onakav kakvog sam priželjkivao. Zato sam i na kraju odabrao Srbiju. Nagomilalo se puno umora, i znao sam da će utakmica biti ovakava. Očekivao sam dobro izdanje srbije s brzim protokom lopte i znao sam da će protiv nas dobro odigrati jer imaju vrhunske igrače, rekao je Goluža koji je imao prigovoa na igru svoje ekipe.

– Bio sam ljut nakon utakmice jer nismo bili na potrebnoj razini u obrani. Nije to bilo onako kako sam htio, makar se umor nagomilao. Mi ćemo uvijek zabiti 28, 30 pogodaka, ali moramo biti čvršći u obrani. U svlačionici sam im rekao: Iz obrane se ide krvavih koljena. Bez obzira na kvalitetu vanjskih pucača Srbije, mislim da smo prelagano primali pogotke. U napadu smo svoje zabili, ali lopta treba biti brža. Vjerujem u igrače i to ćemo popraviti, ustvrio je Slavko Goluža.

– Nikada nismo zadovoljni, niti ćemo biti jer treneri uvijek traže više. Jedino što sam priželjkivao jest da u sredini priprema odigramo jednu utakmicu jer onda bi imali nekoliko dana da sve popravimo, ali i ovako ćemo odraditi sve što je potrebno,

– Drago mi je da je publika došla u velikom broju. Atmosfera je bila dobra i bit ću iskren: Nije trebalo ono na početku, rekao je Goluža.

Izbornik Srbije Dejan Perić zahvalio se na gostoprimstvu.

– Reprezentacija Srbije primljena je i ugošćena na najvišem nivou i hvala vam na tome. Ova utakmica je potvrdila kvalitetu Hrvatske. Srbija je u odnosu na petak pokazala karakter i motiv. Pobjeđujemo i gubimo zajedno, ova utakmica je bila puno kvalitetnija u odnosu na prvi ogled, rekao je Perić.

– Hrvatskoj želim sve najbolje na Svjetskom prvenstvu i nastavak kontinuiteta osvajanja medalja. Volio bih da im ove utakmice pomognu na putu do odličja, neka ona na kraju bude najsjajnije. Ja im to od srca želim, zaključio je Perić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.